PreWorkout – Opnå god energi til træningen!

Kender du det at energien er lav, man magter ikke rigtig noget, det har været en lang dag på arbejde og undskyldningerne er mange for ikke at komme afsted.

En god pre workout kan hjælpe dig med at give energien til at udføre dagens hårde træning.

Men hvilket produkt skal man vælge og er der billigere alternativer end at købe de dyre fitness produkter som vi alle ser reklamer for konstant og hele tiden?

Er Pre workout bare koffein?

Det skal ikke være nogen hemmelig at det der giver den gode energi i de mange pre workout produkter er ganske almindelig koffein.

Koffein kan have en god indvirkning på din træning da det giver dig energi til at løfte lidt mere, være mere koncentreret og fokuseret og løbe lidt ekstra.

Så hvis det bare er koffeinen og energien du er ude efter, så kan du nøjes med at tage et espressoshot lige før din træning, det er langt billigere hurtigt. Sørg dog for ikke at få for meget, det er vigtigt du også kan sove om aftenen da søvn har stor indvirkning på dine muskler og træning. Se også denne liste over espressomaskiner og hvor du får mest kvalitet for dine penge.

I følge en artikel fra American College Of Sports medicine viste et forsøg at sportsfolk der indtog kaffe eller koffein en time før de skulle præstere, havde en langt bedre præstation overordnet set.

Hjælper det på muskelopbygning?

For at besvarer det enkelte spørgsmål er man nødt til at kigge på hvert eneste produkt og hvad der er i. Er der eksempelvis kreatin eller andet, så kan det være med til at binde vand til cellerne som så vil give større muskler over tid.

Hvis det dog er muskelopbygning du er ude efter, så er det langt mere effektivt at købe noget god kreatin. Kreatin har en bevist igen og igen i adskillige kliniske tests at det er et af de bedste midler til både atleter og fitness bevidste.

Vitaminer

Nogle pre workouts har vitaminer i forskellige former i sig, vitaminer er især vigtige i den lange kolde vinter hvor vi ikke altid får nok.

Kig altid bag på hvad dit produkt indeholder.

Mange af produkterne indeholder ligeledes aminosyrer, det kan være med til at opbygge muskler over tid, samtidig med at det kan være med til at forhindre diverse skader.

De sidste ord

En pre workout kan altså hjælpe med at give energi og alt efter hvad der i kan det også hjælpe med at opbygge muskler.

Det er dog ikke billigt og du skal regne med at bruge mange hundrede kroner hver måned, tag som vi skriver ovenfor hellere at køb noget god kreatin og lav et espressoshot en time før du skal til træning.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *