3 gratis og gode slankeaktiviteter

Er du også en af de mange danskere der går rundt og drømmer om en slankere mave og en krop i god form? Hvis du er så læs med her, hvor vi giver dig tre gode aktiviteter til at booste dit vægttab og blive slankere. Inden vi tager hul på de tre aktiviteter, vil vi først komme med et meget vigtig budskab hvis du vil være sikker på at få en ordentlig effekt af dine anstrengelser. For der er nemlig en ting du ikke slipper uden om, hvis du vil smide de overflødige kilo. Du har måske allerede gættet det – ja det er kosten. Du bliver nød til at lægge dine kostvaner om og spise sundt. Skift tivolistængerne ud med gulerødder og pizzaerne ud med godt og vel nærende kød.  Når du har kosten på plads, giver vi dig her nogle af de bedste aktiviteter at gå i gang med til at booste slankekuren.

Løbetræning

Løbetræning er en god gammel kending, som de fleste af os har stiftet bekendtskab til på et eller andet tidspunkt. Grunden til at den er på vores liste, er fordi at det virker rigtigt godt med regelmæssig løbetræning. Der findes rigtigt mange løbeprogrammer som er effektive og skaber gode resultater hvis de bliver fulgt kontinuerligt. Et rigtigt godt råd er løbe med pulsur, her har du mulighed for meget præcist at løbe i de forskellige pulszoner. Der findes eksempelvis en zone der hedder fedtforbrændingszonen. Løber du her giver det optimalt resultater for vægttab. Du kan også se her, hvordan smider 6 kilo på 6 uger.

Cykling

En anden virkelig god træningsform er cykling. Den gode gamle cykel kan for de fleste være et helt ekseptionelt værktøj til at komme i rigtig god form og i processen smide en masse af de overflødige kilo. Når du skal op på cyklen er det vigtigt at have det rigtige udstyr. Uden eksempelvis cykelshorts vil de lange cykelture hurtigt gøre ondt – og det er ikke kun i benene. Hos cyclingshop.dk kan du erhverve dig alt i til cykelturen. Vi kan anbefale at du melder dig ind i en lokal cykelklub. Det er for mange en god måde at sikre sig at de kommer ud af døren op op på cyklen. Der er en gruppe man står til ansvar for og man får samtidigt koblet cyklingen op på noget socialt.

Crossfit

En af de lidt nyere motionsformer er Crossfit, der har vundet indpas hos danskerne over de seneste par år. Her kombineres øvelser fra cardio-træning, styrketræning og gymnastikken. Man kombinere altså øvelser der både styrker din kondition og dine muskler. En crossfit workout varer typisk mellem 15 minutter og 30 minutter og mens det står på er der en meget høj intensitet. Øvelserne der udføres er funktionelle, hvilket vil sige at de kan relateres de bevægelser vi laver i dagligdagen. Der er mange fordele ved crossfit, som du kan læse mere om her.

Dermed er der ikke andet at sige end sæt i gang og kom videre med dit vægttab. God fornøjelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *