Disse træningstendenser skal du dyrke i 2018

Træning er et vidt begreb, det spænder helt fra de lange løbeture til de svedige zumbatimer, men træning er også meget mere end det. Læs med nedenfor og bliv klogere på, hvilke andre tendenser, der rører sig i sportsbilledet i 2018.

Fokuser på din styrke og indre velvære

Tiden er ved at rinde stille og roligt ud, når det kommer til, at vi udelukkende træner for at ende med at se godt ud. Jovist er dette også målet, men det handler i stigende grad om også at styrke sin krop og sit velvære. Mange jobs er efterhånden stillesiddende, og vi kan i den grad trænge til at få rørt os efter en lang arbejdsdag på kontorstolen. Derfor er det vigtigt at have fokus på særligt ryg og mavemuskler, hvis vi gerne vil opnå en god styrke og mærke en ro i krop og sjæl.

Fitness-legepladser for voksne

Man bliver aldrig for gammel til at lege på legeplads, i hvert fald ikke hvis den er en opbygget i en fitness udgave. Flere og flere steder, rundt omkring i landet, popper der udendørs legepladser op til voksne, hvor man kan dyrke fitness og samles med andre om samme formål. Det er oplagt til dem, der ikke ønsker at stå klemt sammen nede i et indendørs fitnesscenter, eller til dem, der bare gerne vil dyrke motion ude i den friske luft.

Er du på udkig efter nyt og lækkert træningstøj, kan du se mere på denne side.

Yoga er kommet for at blive

Yoga er ikke just en nyhed indenfor træningstrends, men ikke desto mindre er det en hot sportsgren, som mange har taget til sig. Her er styrke, indre ro, balance og koncentration i fokus, alt sammen kombineret i fysiske øvelser, der kan være ret krævende at udføre.

Op med pulsen

Intensiv træning, hvor pulsen får lov at komme højt op, også kaldet HIT eller HIIT – højintensiv intervaltræning, er i den grad blevet taget godt i mod den seneste tid, hvor det handler om at udføre øvelser i interval med korte pauser imellem. Her er der tale om en træningsform, hvor man både kan tabe sig, men også få kontrol over sin krop og vejrtrækning. Det er en træningstendens, der ses mere udbredt, da det kan klares på relativ kort tid, 20 – 30 minutter, men stadig have en rigtig god effekt på konditionen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *