Fokusér på grøntsagerne og tab dig

Der kan være mange grunde til, at man gerne vil tabe sig, og der kan være endnu flere grunde til, at det ikke kan lade sig gøre. Hvis du stræber efter at blive sund og har prøvet alverdens kure, men har lidt svært ved at finde fidusen, får du her nogle gode råd om frugt og grøntsager. Med disse får du mulighed for at blive en sundere version af dig selv.

6 om dagen

Du har sandsynligvis hørt det famøse ordsprog ”6 om dagen”, der går på, at man skal have seks stykker frugt eller grønt om dagen. Hvis du har levet efter denne huskeregel, men stadig har svært ved at tabe dig, kan det være fordi, du spiser for mange frugter i forhold til grøntsager.

Når man skal tabe sig, er det vigtigt ikke at få for meget sukker. Selvom frugtsukker er sundere end tilsat sukker, kan det stadig være usundt i store mængder. Når du indtagelser sukker, producerer din krop hormonet insulin, som laver sukkeret om til fedt. Spiser du derfor store mænger sukker, også i form af frugt, kan du ende med at tage på.

Fokuser i stedet på grøntsagerne

Med grøntsager kan du få præcis de samme vitaminer og næringsstoffer, som du kan med frugter. Forskellen er bare, at du nemmere kan tabe dig med grøntsagerne, fordi de ikke indeholder lige så meget sukker. For at gøre det nemmere at indtage grøntsagerne, kan du vælge at drikke dem. Køb en slowjuicer her for at prøve at tackle grøntsagerne på en ny måde. Med en slowjuicer kan du både lave frugt- og grøntsagsjuice, og maskinen er lavet til at bevare alle næringsstoffer, så du får det bedste ud af råvarerne. Hvis du vil blive sundere og måske tabe dig, kan du derfor prøve at spise eller drikke grønstager i stedet for frugt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *