Får du nok motion om vinteren?

Vinteren er lige rundt om hjørnet, det vil sige at der kommer dage med sne og frost og derfor er der mange af os der gemmer løbeskoene væk og dermed ikke får helt nok motion om vinteren. Men det sætter os også tilbage at vi ikke får nok motion, så istedet vil vi give dig et par tips til at komme igennem den danske vinter og stadig få rigeligt med motion.

Gå ture i den skønne natur

Naturen er smuk om vinteren, især når sneen ligger sig over landskabet. Det er ikke altid at det er til at løbe eller cykle, men som ofte kan vi gå en god tur. Tag ud og gå ved vandet og få noget frisk luft i hovedet, det er altid dejligt at komme ud og mærke vinden og solens stråler. Tag eventuelt hunden med den elsker også at komme ud og gå selv om det er koldt.

Pas på kagerne i juletiden

Julen er for mange den helt store synder, det er som om alt det vi normalt ikke spiser pludselig er ok bare fordi det er jul. Selvfølgelig må man gerne spise lidt brunkager og smage på årets risalamande, men alt med måde. vil dui gerne undgå at komme igennem julen med et par kilo for meget på sidebenene og skulle starte helt forfra til januar, så tænk grundigt over hvad du kommer ind i munden i juletiden. Men julen er en god tid og det er en tid hvor vi samles med familie og venner. Har du endnu ikke hlet styr på årets julegaver, så kan du finde gaveideer til far her og til mor her.

Start til indendørs sport

Indendørs sport er rigtig godt i vinterperioden. Det siger sig selv at man undgå sne og kulde og stadig kan man være sammen om nogle aktiviteter med andre mennesker. Gode ideer til indendørssport er:

  • Håndbold
  • Indendørs fodbold
  • Gymnastik
  • Styrketræning
  • Volleyball
  • Spinning
  • Basketball

Som du kan se er der gode muligheder for alle, det er bare med at gå ned i din lokale hal og tage en snak med dem og så hjælper de med at finde et hold der passer til dine behov.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *