Crosstrainer i hjemmet giver mange gode muligheder

Det kan ofte være, at man skal være hjemme for at passe maden i ovnen, have et halvt øje på det sovende barn, sørge for nogle husdyr eller lignende. Her kan det være udfordrende at finde ud af, hvad man skal lave samtidigt for at udnytte tiden i den travle hverdag. Man kan eksempelvis vælge at udnytte tiden til at træne i hjemmet, hvilket i højeste grad er muligt, såfremt man har det rette udstyr til at udføre en god træning. Det kan eksempelvis være i form af en crosstrainer, der er en meget god træningsform, da man rører mange muskler under træningen på en crosstrainer. Man er stående i en løbepositur, hvor man også aktivt trækker meget med armene, hvilket giver en træning, der aktiverer mange muskler – se her for et udvalg af crosstrainere.

Stabilitet og skridtlængde

Det er vigtigt, at man finder en crosstrainer, der er meget stabil, da man kan blive meget generet, hvis crosstraineren står ustabilt og vipper lidt fra side til side. Finder man en solid crosstrainer med gode støttefødder, vil man opleve en fast maskine, som giver en langt bedre oplevelse. Det er også forskelligt fra maskine til maskine, hvor lang skridtlængden er, og dette er også noget, man bør overveje i forhold til egne præferencer. 

Indbyggede programmer kan give mere fleksibilitet i træningen

Det er muligt at få nogle crosstrainere, hvori der er indbyggede programmer, man kan træne efter. Det kan gøre, at man lettere kan komme frem til et eventuelt mål, man end måtte have stillet sig selv. På nogle modeller kan man tilkoble en tablet eller iPad til crosstrainerens computer, hvormed man kan planlægge en rute og se den på Google Streetview eller se en videofilmet rute, hvor man bevæger sig i takt med skridtene på crosstraineren. Her kan man eventuelt i stedet tilkoble streamningstjenester, således man kan være underholdt under motioneringen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *