Få dine børn til at dyrke mere motion


Før fik børn deres daglige motion ved at lege ude på legepladsen, cykle og måske endda køre på skateboard eller rulleskøjter. I dag er børn så optagede af deres devices som deres computere, tablets og smartphones at almindelig leg og dermed motion ikke bliver prioriteret. 

Her har vi samlet et par tips til, hvordan du kan få dine børn til at dyrke mere motion. 

Fitness medlemskab

Mange fitnesscentre tilbyder i dag såkaldte børneabonnementer, hvor børn kan træne på de samme maskiner som de voksne. Køb et fitnessmedlemskab til dig selv og dit barn samtidig, så I begge får den nødvendige motion og får lidt kvalitetstid samtidig. Det er en god måde at kombinere det hårde med det søde i en travl hverdag. Du får ikke dårlig samvittighed af at tage i fitness, når du kunne være hjemme ved dig barn, og dit barn får tiltrængt motion. Win-win. 

Inspirer dem med Flying Superkids

Flying Superkids er nutidens store idoler blandt børn. Alle børn har lyst til at være dygtige til noget – specielt noget så sejt som springgymnastik. Køb Flying Superkids billetterog inspirer dit barn med nogle talentfulde børn. Dit barn vil helt sikkert gerne kunne det samme som disse flyvende superbørn – og så har du måske fået et barn, der gerne vil begynde til springgymnastik. Bum, så har du et barn, der dyrker motion en til to dage om ugen – og som forhåbentlig også elsker det samtidig. Og I får en oplevelse for livet samtidig. Hvis det ikke er en win-win situation, så ved jeg ikke hvad er.

Tag ud og leg med dit barn

I stedet for at lade dit barn sidde inde foran computeren og spille dag ud og dag ind, så tag selv initiativet til noget motion. Spørg dit barn om han eller hun vil med ud og spille fodbold i haven, cykle/løbe en tur eller hoppe på trampolin. Find en fælles aktivitet, som i begge synes er sjov og samtidig også kræver at I er aktive. Det kan for eksempel være en tur i svømmehallen eller en løbetur. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *