Gode råd til en fantastisk hjemmeside som personlig træner

Uanset om du er ny som personlig træner eller erfaren, så har du brug for en professionel hjemmeside for at nå ud til en bredere kundebase. At have en hjemmeside som personlig træner er faktisk altafgørende i dag.

Markedet har ændret sig

Der er i dag stor konkurrence på fitnessmarkedet, der har ændret sig dramatisk i løbet af det sidste årti. Personlige trænere bruger ikke længere blot deres personlighed, fysik eller viden til at promovere sig. I dag søger langt de fleste efter deres personlige trænere på nettet, og finder der al den information, de har brug for, før de vælger træner.

Hvorfor er en professionel hjemmeside vigtig?

For at forstå, hvorfor professionelle hjemmesider er nødvendige for personlige trænere, bør du stille dig selv tre grundlæggende spørgsmål:

 • Kan brugere hurtigt finde mig online, og lære om de tjenester, jeg leverer?
 • Giver min nuværende online tilstedeværelse et positivt første indtryk?
 • Er min hjemmeside overbevisende nok til at få brugerne til at lave en aftale med mig?

Hvis du kan svare ja til alle tre spørgsmål, er det selvfølgelig fantastisk! Hvis du til gengæld blot har et enkelt nej blandt dine svar, bør du læse videre her. Herunder kommer nogle nødvendige tips, der vil hjælpe dig med at lave en overbevisende, og visuelt tiltalende hjemmeside.

Trin 1: Vælg dit domænenavn

Hvis du allerede har et firmanavn, så skal du blot tjekke om domænet er ledigt. Hvis domænet ikke er ledigt, så er det tid til at gå i tænkeboks. Vær kreativ, og find alternative navne til dit domæne. Her er nogle tommelfingerregler, der vil hjælpe dig med dit nye domænenavn:

 • Hold dig væk fra besynderlige udvidelser, når det kommer til dit domænenavn. Det er altid bedst at bruge .com, eller hvis dette nu ikke er ledigt, kan du vælge at bruge .dk i stedet.
 • Undgå bindestreger. Det er altid svært at videregive navnet på din hjemmeside mundtligt, når det har ét eller flere bindestreger i det.
 • Undgå numre i dit navn; det forvirrer folk.
 • Hold dig til passende forkortelser, såsom PT til en personlig træner.
 • Hold dig væk fra uformelle forkortelser. Det virker uprofessionelt, og kan ofte være vanskeligt at stave.

Trin 2: Registrer dit domænenavn

Det næste skridt er at købe dit domænenavn, som du lige har valgt, så du har eneret til det. Husk at vælge en pålidelig udbyder til din professionelle hjemmeside, så du ikke bliver fanget med skægget i skuffen.

Trin 4. Opret dit indhold i forvejen

Mange personlige trænere vælger at have deres indhold parat i forvejen, før de overhovedet overvejer webhost, en bestemt stil eller en bestemt type design. Dette er uden tvivl en god strategi. Når du laver dit indhold til din professionelle hjemmeside, skal du huske at medtage disse væsentlige elementer:

 • Certifikater, så folk kan se, at du kan dit kram
 • Hvilken service du tilbyder
 • Anmeldelser fra tidligere eller nuværende kunder
 • Kontaktoplysninger (telefonnummer, e-mail , sociale medier m.m.)
 • Priser

Så fortvivl ikke. Hvis du følger disse generelle råd vil du hurtigt opdage, at en professionel hjemmeside slet ikke er så umulig en opgave.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *