Smid de sidste kilo inden sommerferien

Vi drømmer alle om et gå på stranden i bikini hele sommeren, men for rigtig mange har vinteren og især julen trukket et par kilo med ind i det nye år. Derfor er slankekure mere populære i foråret end noget andet tidspunkt på året.

Så snart de først tegn på forår viser sig i luften og i kalenderen, så kan vi ikke åbne et magasin uden at se stribevis af smukke, solbrune kvinder i bikini. Ud over dem kan vi også finde i hvert fald en artikel om, hvordan man bliver ’bikiniklar’ inden sommerferien. Men de fleste af os ved også, at det er langt fra alle kure, der giver resultat og dem der gør, ender ofte med at give flere kilo på sidebenene, når vi er færdige. Herunder kan du læse om nogle af de kure, der faktisk virker og, hvorfor de gør det.

Slankekur: Sommerklar med Atkins- kuren

Atkins er en slankekur, der har været populær i løbet af de sidste år – ikke bare fordi du taber dig en del i løbet af de første uger, men også fordi du faktisk får en løsning på, hvordan du holder dig på din idealvægt ved at moderere dit indtag af kulhydrater til præcis den mængde, der holder din vægt som den er.

Det er en kur, som rigtig mange er glade for, fordi den ikke lægger restriktioner på, hvad du må spise på den lange bane, men i stedet sørger for at give dig en balanceret og sund kost fra første dag.

LCHF

Som udgangspunkt er det de samme grundregler, der gør sig gældende her, men i stedet for at gå fra fase til fase og lægge ud med at fjerne alle kulhydrater, så får du med LCHF – eller Low Carb High Fat – kuren en sund og kost fra dag et, hvor du skærer alt sukker og alkohol ud af din diæt og i stedet skruer helt op for fedt som kød og mejeriprodukter.

Det handler om at fjerne stivelse og kulhydrater fra kosten og skabe en balance ved hjælp af masser af fedt, protein og fibre.

Boost din slankekur med juice

Hvis du gerne vil have hurtige resultater til at starte med, så du kan tage på ferie og være et par kilo lettere, så er en juice slankekur et godt sted at starte. Du kan booste både immunforsvar og vægttab ved at køre en kur med sunde og friskpressede juicer, der indeholder masser af sunde vitaminer og mineraler.

Med en booster vil du f renset ud i kroppen og give dig selv en motivation for at holde kuren i længere tid, fordi du lægger ud med et flot vægttab i den første tid.

Du kan blande frugt og grønt i dine drikke, så du får forskellige smagsvarianter og ikke kommer til at kede dig. Varier mellem de søde frugtholdige juicer og de mere grove, grønne juicer, der minder om kold grøntsagssuppe.

Held og lykke med sommerkuren og god ferie!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *