Hold en aktiv ferie – gode råd til outdoor turen

Vil du gerne have familien eller vennerne med på en aktiv ferie, hvor solvognen bliver byttet ud med en shelter? Og hvor restaurantbesøg bliver til mad på bål?
Outdoor ture i ferier bliver mere og mere populære i Danmark, hvilket er en vildt god ting for de personer, der elsker denne type af ture. Udvikling skaber nemlig mere fokus på området, hvilket fører til, at naturområder bliver optimeret – der bliver for eksempel bygget sheltere og bålpladser. Og herudover bliver der også produceret en masse smarte gadgets, som kan gøre livet i naturen blot en smule sødere – et af disse er en JetBoil.

Hav styr på udstyret – du når langt med en JetBoil

Har du prøvet at sidde i en shelter eller et telt midt ude i ingenting? Det er ganske hyggeligt, og der hersker stort set altid en hyggelig stemning. Indtil det begynder at regne, og regne og regne. Når regnen falder i flere timer, så kunne man godt bruge en god kop kaffe eller te at varme sig på, men dette kan være svært, da regnen har ødelagt jeres bål.
Det er her, hvor JetBoil kommer ind i billedet. Med en JetBoil kan du koge vand vildt hurtigt. Sættet består af en lille gasflaske og en beholder til vandet. Beholderen placeres oven på gasflasken, og så vil du have kogende vand i løbet af ingen tid.

Der skal jo være plads til en smule luksus, selvom man er på ferie i naturen, så hvorfor ikke give dig selv lov til at nyde en kop kaffe om morgenen, når du sidder og kigger ud over den danske natur?

Find de smukkeste steder i Danmark

Et andet godt råd til outdoor ferien i Danmark er, at du bør finde de smukkeste steder i landet til at holde disse ferier. Når vi mennesker er omringet af smuk natur, så bliver vi automatisk mere afslappede og glade, og er dette ikke netop pointen med ferier?

Smuk natur er individuel, og Danmark er faktisk et ret mangfoldigt land, når det gælder naturen. Derfor bør du søge lidt på nettet og finde netop det sted, som du synes er det smukkeste af alle, og så er det måske her, at du skal holde din næste outdoor ferie?

Sådan kan I få tiden til at gå

Hvis du er bange for, at familien (især børnene) kommer til at kede sig ude i naturen, så bare rolig – det skal nok gå. Og hvis du stadig er nervøs, så får du her nogle gode råd til, hvordan I kan få tiden til at gå.

  • Læs en god bog
  • Gå en tur i naturen
  • Tag fiskeudstyr med
  • Tag udendørs spil med – for eksempel vikingespil
  • Tag en radio med
  • Brug tid på madlavning og bål

Der er masser at tage sig til i den danske natur, hvis man blot er lidt kreativ, så I kommer helt sikkert ikke til at kede jer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *