Smid et par kilo nemt og sjovt

Der er mange forskellige slankekure på internettet, som du kan vælge at følge eller ej. Der er forskellige meninger vedrørende, om de virker eller ej. Dog kan man være helt sikker på, at for at tabe sig mange kilo og holde de kilo nede, så skal der en livsændring til. Det hjælper ikke at spise ingenting i et stykke tid for derefter at spise præcis som før. Det ender bare med, at kiloene kommer tilbage. Her giver vi et par råd til, hvordan du på en nem måde kan tage nogle kilo langsomt, men kiloene vil blive smidt.

Brænd nogle kalorier af på trampolinen i haven

Hvis du har børn og bor i hus med en have, så er der en stor sandsynlighed for, at du har en trampolin. Det er der i hvert fald mange familiehjem der har. Der kan du faktisk forbrænde en del kalorier af ved at hoppe på den så meget, som du nu synes er sjovt og ikke hårdt. Det er nemlig en sjov måde at motionere på uden, at det bliver hårdt. Det kan være, at du kan hoppe med dit barn, når han/hun også gerne vil det. Hvis i ikke har en trampolin, kan du læse mere om trampoliner på trampolinguiden.dk.

Skift det hvide brød ud

Det hvide brød mætter ikke på samme måde som rugbrød og grovbrød. Det gør, at du bliver hurtigere sulten, og hermed ender med at spise mere og indtage flere kalorier, end du faktisk behøver. Rugbrød vil mætte mere, og det er ikke en svær opgave. Du kan nemt fortsætte med at spise brød, bare det er grov eller rugbrød.

Sundere snacks

Vi kender alle det med, at man er småsulten, og så er det nemt at tage noget usundt. Men det er nemt at skære nogle gulerødder eller agurker. Det kan du spise som snacks.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *