Pulled pork – et hit for alle aldre

Kender du også problemet i at skulle have gæster, du er tidspresset og i vildrede over, hvad man skal finde på at lave? Det skal smage godt og se ud som om, man har brugt lang tid på det, samtidig med at det skal være nemt. Hvis man foreslår pulled pork, så vil du nok tænke, at det tager alt for lang tid, og man skal gå og holde øje med det hele tiden. Men det er ikke tilfældet, for nu kan du lave en lækker omgang pulled pork på næsten ingen tid. Med denne pulled pork opskrift har du en ret, som alle kan lide. Denne ret er en klassisk ret, som stammer fra Sydstaterne og egner sig til alle aldre.

Pulled pork i ovn

I den originale pulled pork opskrift skal kødet ligge mindst 12 timer på grillen. Dette kan være en udfordring i et land som Danmark, hvor der ikke altid er det mest optimale grillvejr. Samtidig kan det også være svært at grille på 5 kvadratmeter på 3. Sal. Men nu har man fundet en smart og hurtig løsning. Det er nu muligt at lave pulled pork i ovn. Det tager kun tre timer og, så har du den møreste form for kød, du kan forestille dig. Navnet kommer sig nemlig af at kødet bliver så mørt, at man nemt kan trække det fra hinanden i en masse små og tynde stykker. Pulled pork i ovn er et kæmpe hit blandt børn såvel som voksne, og så er det også ideelt til både frokost og aftensmad. Det smarte ved pulled pork i ovn er, at det er simre mad, så imens det står og simrer, kan du jo nå en masse andre ting som at gøre rent. Du går altså ikke helt galt i byen, hvis du står og mangler inspiration til det næste måltid. Med pulled pork i ovn er du garanteret et festmåltid!