Ny motionsform? Prøv en romaskine med vand

Hjemmetræningen er blevet hit i alle de små hjem. Mange er gået ud og investeret i alverdens træningsudstyr, og noget der især er blevet et hit, er romaskinerne. For nogen er det blevet et fast morgenritual at tage 20 minutter på romaskinen, mens andre måske egentlig bare leder efter den mest realistiske efterligning af at være ude på vand. Så skal man i hvert fald give en romaskine med vand chancen for at blive afprøvet. 

Nem træningsmulighed 

Med en romaskine indenfor er der aldrig nogen undskyldning for ikke at give den gas et par minutter. Det er en ideel mulighed for at få rørt musklerne efter en lang dag på hjemmekontoret eller med onlineundervisningen. 

Lige meget om man har prøvet at ro før eller først lige er begyndt vil det oplagte køb af romaskine være en model fra Abilica med vand

Har man et ledigt rum, som denne romaskine kan være i, er den helt sikkert et købt værd.  

Det er anbefalet, at man som voksen dyrker ca. en halv times motion om dagen, hvor man får pulsen en smule op. 

En romaskine styrker kroppen på en god og blid måde, fordi det ikke er en kontaktsport. Man skal dog være opmærksom på, hvordan man trækker i det, der skal forestille sig at være årene. 

Gør man det forkert, kan man gøre mere skade end gavn. Lænden er også vigtig at være opmærksom på. Hvis der er noget, der gør ondt, som ikke er relateret til musklerne, så skal man stoppe. 

Fornemmelsen af vand

Måske har man gået meget i fitnesscentret, men aldrig stiftet bekendtskab med en romaskine med vand. 

Når en romaskine er med vand, betyder det, at man får en langt mere realistisk oplevelse af at ro. Det simulerer en tur på vandet, så godt som noget kan. Grunden er, at det er nemmere at skifte mellem de tryk fra vandmodstanden, som de professionelle oplever, når de konkurrerer. 

En romaskine med vand giver altså den bedste oplevelse, hvis man godt kunne tænke sig at komme så tæt på ”the real deal” som muligt. 

Når man har styr på, hvordan man bevæger kroppen på den mest behagelige måde, er det fristende bare at blive ved i timevis. Det er nemlig ret så meditativt at bevæge kroppen til romaskinens lyde. Man kan nemt drømme sig ud på vandet med en romaskine med vand.