Gem børnetøjet til børnebørnene

Har du en hel bunke børnetøj liggende inde i skabet, som bare hober sig op mere og mere efterhånden som børnene bliver ældre og vokser sig ud af det? Måske du burde overveje at gemme det til børnebørnene, når de kommer en dag.

Der kan være mange fordel ved at gemme det gamle børnetøj til børnebørnene. Her kan du læse mere om nogle af dem.

Nostalgi

Nostalgi er en rigtig speciel følelse vi får, når vi bliver mindet om ’de gode gamle dage’. Og at se sine børnebørn rende rundt i nogle sommerkjoler og buksedragter, som ens egne børn har haft på en gang, er da en sikker måde at føle sig nostalgisk på.

Forestil dig lige hvor morsomt det bliver at se dine børnebørn gennemgå de samme faser som dine egne børn gennemgår lige netop nu.

Det kan måske godt virke som om lige nu, at de børnebørn ligger langt ude i fremtiden. Og ganske rigtig det gør det skam også.

Men hvis du alligevel har pladsen til opbevarer det gamle børnetøj, hvorfor så ikke gøre det? Det kan jo være at du har et loft eller nogle hylder i garagen som er helt tomme.

Og så er det desuden bare morsomt at kigge lidt på det gamle børnetøj, når man sidder sammen med ens voksne datter og hører om hendes dag på arbejde.

Spar penge

Hvis der er noget børn er, så er de dyre.

Det er rigtig dyrt at have børn og børnetøj kan især godt være en af de områder, hvor man hurtigt kommer til at bruge mange penge. Børnene har det jo med at vokse ud af tøjet hurtigere end man kan få det købt.

Derfor kan du spare dig selv og dine egne børn for fremtidige udgifter ved simpelthen bare at gemme det gamle børnetøj til dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *