Slå to fluer med et smæk under din træning ved hjælp af streaming

Det kan nogen gange være svært at nå alt det man gerne vil: se sin yndlingsserie, læse en bog, lytte til sin favorit podcast og træne. Der er kun 24 timer i døgnet og med alt det man også skal, så kan det til tider synes umuligt at få fuldført det hele. Men sådan skal det ikke være!

Tips og tricks til at nå det hele

Hvis du ligesom mange andre også følger med i en serie og er i gang med en bog, men ikke altid kan finde tid til at følge med, da du også gerne vil træne, så læs videre her.

  1. Benyt dig af streaming mens du varmer op på løbebåndet. Uanset om du går eller løber, så er opvarmning en essentiel del af ens træningsrutine. Her er det samtidig en oplagt muligt at benytte streaming til at se ens yndlingsserie, da man har mulighed for at stille sin mobil på maskinen og dermed ikke skal bekymre sig om at holde den selv.
  2. Lyt til lydbog under styrketræningen. Med BookBeat har man altid en bog ved hånden, hvilket gør det let at lytte til sin yndlingsbog under styrketræningen. Det eneste man behøver er et par gode højtalere og et abonnement. Sammenlign og spar ved at undersøge det abonnement, der giver bedst mening for dig.
  3. Er du mere til podcasts, så er et abonnement hos Podimo måske mere sagen. Her kan man nemt lytte til ens yndlings podcasts-værter samtidig med, at man får fuldført sin daglige træningsrutine uanset om det er en gåtur i den smukke natur eller i det lokale fitnesscenter.

Streamingtjenester til enhver lejlighed

Uanset ens træningsrutine er det til at finde en streamingtjeneste, der bedst muligt komplimenterer ens ønsker. Det er hermed muligt at nå lidt mere i løbet af ens dag og ikke få dårlig samvittighed over alt det man bør nå.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *